MASŁO WIEJSKIE BOGONI

Masło wiejskie  BOGONI otrzymywane jest w procesie zmaślania śmietanki.

Ma zwartą, jednolitą konsystencję. Charakteryzuje się doskonałą smarownością oraz kremową barwą. Długie utrzymanie świeżości zapewnione jest dzięki zastosowaniu specjalnego opakowania, pełniącego  równocześnie funkcję maselniczki.

W produkcie daje się odczuć  lekko tłuszczowy posmak pasteryzacji.

 

Składniki: śmietanka pasteryzowana, śmietanka ukwaszona

Przechowywanie:  przechowywać w temperaturze od  +2°C  do +8°C

Wartości odżywcze w 100g produktu:

Wartość odżywcza100 g produktu
Wartość energetyczna3061 kJ / 744 kcal
Tłuszcz> 82 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone53 g
Węglowodany0,8 g
W tym cukry< 0,5 g
Białko< 0,7 g
Sól*0,01 g
*Zawartość soli wynika z obecności sodu naturalnie występującego w składnikach służących do wyrobu produktu.

 

Masa netto: 200g

Opakowanie jednostkowe: pergamin, pojemnik PET/PE

Zastosowana metoda pakowania: pakowanie próżniowe

Opakowanie zbiorcze: karton – 56 sztuk


POZOSTAŁE PRODUKTY MLECZNE BOGONI

ser BOGONI kanapkowy 001
SER KANAPKOWY
kulki serowe Bogoni 27
KULKI SEROWE
zurek 02
ŻUREK NA SERWATCE
mascarpone_lekki
MASCARPONE LEKKI
ricotta_cream
RICOTTA
bogonirella_00
BOGONIRELLA


W naszym zakładzie realizujemy projekt pod nazwą: „Wdrożenie technologii produkcji napojów bezalkoholowych w oparciu o serwatkę”
w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój na lata 2014-2020, Poddziałanie 3.2.2.