PRODUKTY
BOGONI BALANCE FOOD
PROTEIN DRINK
BBF PROTEIN drink - pierwszy w Polsce naturalny napój wysokobiałkowy z udziałem bakterii probiotycznych. Charakteryzuje się wysoką zawartość białka (25 g/butelkę), zawiera bioaktywne, niedenaturowane proteiny serwatkowe, w tym BCAA. Jest produktem o niskiej zawartość tłuszczu, bez laktozy, a naturalne składniki wzmacniają układ odpornościowy.
Seria BBF PROTEIN drink jest polecana szczególnie osobom aktywnym, dbającym o zdrowie, a także chorym poszukującym produktów „specjalnego przeznaczenia żywieniowego” - jako profilaktyka lub pomoc w chorobie.
BOGONI BALANCE FOOD
ENERGY DRINK
BBF ENERGY drink to pierwszy w Polsce napój o właściwościach energetyzujących na bazie izotonicznej serwatki, soków owocowych i Yerba Mate – daje siłę do działania tak samo jak napoje znanych producentów, ale ZDROWO, bo jest wolny od „chemii" - związków nie zalecanych do spożycia (jak konserwanty, słodziki, stabilizatory) lub szkodliwych, które występują w bardzo wielu wiodących markach.
- 100% naturalny napój energetyczny, bez konserwantów, stabilizatorów,,
- żadnych syntetycznych pobudzaczy – tylko zdrowa Yerba Mate i naturalne aromaty,
- bogaty w witaminy i elektrolity w 100 % naturalnego pochodzenia.
WYROBY MLECZNE BOGONI
Kulki serowe – mix smaków
...z dodatkami ziół i przypraw, wędzone i z czosnkiem.
Masło wiejskie
...wg tradycyjnej receptury ze słodkiej i kwaśnej śmietany, pakowane próżniowo.
Sery kanapkowy i sałatkowy
...produkowany z masy parzonej typu mozzarella naturalny, wędzony oraz z dodatkami ziół i przypraw.
Żurek na serwatce
...to produkt, którego bazą jest naturalna serwatka z dodatkiem mąki owsianej, mąki pszennej, czosnku i soli poddany naturalnemu procesowi „kiszenia”.
Zachęcamy do nabywania naszych wyrobów, by sami mogli się Państwo przekonać o ich wyjątkowej wartości.
Stała, wysoka jakość naszych produktów jest tym, co możemy zagwarantować naszym Klientom
W naszym zakładzie realizujemy projekt pod nazwą: „Wdrożenie technologii produkcji napojów bezalkoholowych w oparciu o serwatkę”
w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój na lata 2014-2020, Poddziałanie 3.2.2.