SER BOGONI KANAPKOWY
Ser podpuszczkowy, niedojrzewający, tłusty, typu mozarella. Ma konsystencję włókienkowatą , elastyczną. Jego naturalna biała barwa przyjmuje kremowy odcień. Charakteryzuje się łagodnym, świeżym, serowym, lekko słonym smakiem. Występuje w trzech wariantach smakowych - naturalnym, wędzonym oraz ziołowym. Produkowany jest w formie bloków - roladek o wadze 1kg lub w opakowaniach 290 g. Ser BOGONI – KANAPKOWY stanowi doskonały wybór, jeśli idzie o przygotowanie kanapek czy wykorzystanie go do komponowania tzw. „desek serowych”. Może być również grillowany.
Składniki:
ser BOGONI kanapkowy z ziołami: mleko pasteryzowane, sól, przyprawy i zioła (1,6%), podpuszczka;
ser BOGONI kanapkowy wędzony: mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości, podpuszczka, aromat dymu wędzarniczego;
ser BOGONI kanapkowy naturalny: mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości, podpuszczka.
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość odżywcza | 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1328 kJ/320 kcal |
Tłuszcz | 24 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 13,9 g |
Węglowodany | 0,9 g |
Cukry | 0,9 g |
Białko | 25 g |
Sól | 1,5 g |
Masa netto: 290g, 1kg
Opakowanie jednostkowe: folia PA/PE
Opakowania zbiorcze: karton= 12 sztuk
Stosowana metoda pakowania: pakowanie próżniowe
W naszym zakładzie realizujemy projekt pod nazwą: „Wdrożenie technologii produkcji napojów bezalkoholowych w oparciu o serwatkę”
w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój na lata 2014-2020, Poddziałanie 3.2.2.